Hardware

chematic av boremaskin med black and decker motor Black & Decker 450 W KD564

Posted On February 27, 2017 at 5:07 am by / No Comments

kjematisk angående boremaskin av type + motor av Black & Decker 450 W KD564

 

 

 

enter image description here

 

Black & Decker 450 W KD564

Black and decker motor har 6 terminaler på motoren. på bilde under har vi stator i midten. under metal skivene. brush type maskiner hva er de? Noen motorer må kobles til en elektrisk krets for å fungere

 

Bilderesultat for stator black and decker

Brush Holder Spring GE motors

 

 

Brush Holder Spring GE motors

 

 

 

 

 

 

grunnen til at det heter brush motor, er at rotoren har strøm tilførsel, som lager et ekstra magnet felt, inni den roterende akselen, dette gjør de egnet til bore masiner, som black and decker.

wound-rotor motor er en type som må ha strøm i rotoren for å fungere. rotor winding er koblet gjennom slike slip ringsBrush Holder Spring GE motors

Disse lager en motstand som gjør at man kan styre intensiteten på motoren

Bilderesultat for upper field coil black and decker motor

 

Over ser du en field coil, på en black and decker, har den 2 små innput på vær side, Dette er rein ac strøm, det betyr at polaritet er som hips og haps. for at det skal bli et magnetisk felt in motoren. må strømmen konverteres til dc via en controller.

 

 

 

her ser du en motor av samme type den har. (1)En svart som er koblet til den på siden. kommer den gir strøm til terminalen fra kretskorte. (2) den andre kabelen hvit er neutral å skal på den andre siden. (3)en rød til klossen kommer fra speed kontrolleren 240 volt. den har også en kabel ved siden av som er neutral. den (4)hvite går på den andre klossen

så har vi 2 tykke på kretskotte som skal der fjæringene er. same hvor.

Jeg reserverer meg for feil, gjør undersøkelser før du kobler. er ikke mitt hoved felt dette her. Jeg fant ingen konkret info om drill typer Black & Decker 450 W KD564. infoen lå spredd på kansje over 1000 sider. Det var nesten som å starte med et puslespill. koblingen virker logisk. vist noe er feil gi gjerne beskje 🙂

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *