FKMYNSLI83LGU4W.MEDIUM (2)
Miljø

Bygge en billig arduino baseet filament maskin for å resirkulere plastikk

Posted On February 24, 2017 at 10:48 am by / No Comments

Istede for å skrive mye fjas, som inledning, slik at du trykker deg ut av siden. så er måle for dene artikkelen å bygge en filament extruder for. lomme pengene dine som er igjen av lønnenen din etter alt er betalt. jeg vet at hadde du hat 6000 .tilgjengelig hadde du ikke vært her. måle er å gjøre maskinen billig. vi bruker arduino, open source å universal billig teknologi, ingen mellom menn. vanskelig å lære men vært det 🙂 Denne guiden tar for seg den elktroniske instaleringen.

 

Gear for 12v Motor

DC 12V 5RPM Shaft High Torque Turbine Worm Gear Box Reduction Motor Metal

 

 

 

14mm Auger Drill Bit

Denne frakter plastikk pelletsen til varme extruderen, slik at vi får filament ut av nozel,

Wiper Motor ,eller vindisvisker motoren sørger for at du får ett passe tempo,

 

 

arduino 2560 eller hvilket som helst

Denne skal blant annet kontrolere varmen på brazz noozle.  Pid måler output å prøver å gjøre den mest mulig lik den tempraturen du har bestemt den skal ha. jeg er dårlig med arduino avr c koder men jeg vet hvordan vi skal få det opp å gå med stil. vi kommer å bruke heater&thermistor combinasjon under PID control

 

Arduino 2560 skal kobles fra PWM pins (3, 5, 6, 9, 10, eller 1. pulse with modulation, vet ikke hvordan dynamikken i dette er. vet bare at det er den gule ledningen fra det blå korte, som går til FET P . FET P er en en bryter som slår seg på i midten å kjører volt igjenom der. når den blir trigget fra 2 kilder. Arduino pin 3 og negativ 12v. Derfor yar du en

 

Bilderesultat for arduino dimming pin for voltregulator

 

Over har vi et et potesiometer , den er koblet på 5 volt + gnd. den grønner er i dette tilfelle A1. Jeg har programvaren tilgjengelig. fra instructable. men jeg har endret på intergers filene .slik at de leser av riktig pins, jeg bruker som custum ilustrasjons modeller. Fordi jeg har ikke tilgang til den detakjerte tegningen. har betalt å alt på instructable 30$ . jævla rotter. så nå legger jeg ut det de seller gratis. ok back to bussiness !inn!

Ok når har vi det grunnlegde for å få heater til å varme, vi trenger mer seff 🙂

Ser du på tegningen over at vi har 5v og 0v som kommer ut av arduinoen. skaff deg en breadboard, lag en negativ og positiv kanal oppe gjørene. de er mærket med svart og rød. svart er negativ, rød er positiv.  disse skal kobles på kjærmen på + og -.  Der etter skal du koble på kjærmen 2 kabler som vil fore kjærmen med 01 slik at du kan gjøre feite ting med den. koble de 2 gule kablene 11 og 12

Bilderesultat for arduino connect screen to 2 pin on board

11 og 12 er de vi konsentrerer oss om, i tilfelle på bilde over blir det den grønne og gule. så det kun de 2 vi konsentrer oss om nå.

 

 

 Thermistor er i hovedsak 2 ledninger som er koblet til 3 pins . Sen grønne a0 er serie koblet til gnd. den går videre til den en delen av thermistor. den røde delen er 5v

Bilderesultat for thermistor sensor pin on arduino

 Dette er væl electronikk delen. resten er mekanisk. Da vil jeg bare si at det finnes ingen rein fasit. Det er tonnevis av insiprasjon. jeg anbefaler å bruke sheramiske hotend fra 3d printere. du må ha 2 av de. men de er billige.

Kommenterer du på artikkelen, å etterspør kodene, skal jeg decompilere dem for dere + legge de ut her så fort så mulig. Men de må være etterspørsel, gidder ikke modifisere koder som ingen trenger. har et liv også 😉

skreve 2017. feburar 25

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *